Kontakta mig per mail

Bloggandet här: originalbraila@yahoo.com


2 kommentarer:

 1. Hej

  Zinc känns som en intressant metall just nu då man många talar om produktionsunderskott, samt få nya gruvor som nämnvärt kan öka tillgången inom närtid. Nevsun resources verkar dock kunna ligga bra till här, då de i år kommer till zoner som innehåller mycket zinc, >50mm lbs zinc produktionsprognos 2017. Ganska högt market cap, 1,2B, >200mCad i kassan. Men tittar man på siffrorna verkar de väldigt billiga sett att de är mid tier producent. Vidare verkar de till skillnad från många andra ha förmågan att verkligen leverera. Kikat något på detta bolag? Några tankar om denna?

  Deras kommande Timok koppar projekt verkar väldigt intressant även om det är ett tag bort tills produktion. Men borrhål på tex. 248m 6,37% koppar,3,2g guld är inte illa. "Pea" visar IRR på 106% vid 3dollar/pound koppar samt 1200dollar för guld vid cut off grade på 1%.

  Mvh/Erik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag följer dem lite lätt och skulle väl hålla med dig om att det är ett klart intressant bolag. Inte en sektor jag just nu prioriterar dock. Egentligen borde jag designa om bloggen med fartyg och sånt :-)

   Radera