fredag 1 juni 2018

Mega succén The Green Organic Dutchman, TGOD

Jag har fått lite glada mail om den vältajmade bloggen om TGOD.

För mig personligen är det årets affär så här långt. Gecko investor group levererade den till sina private placement tagare på 50 cent, 1.15 och i höstas 1.65 cad. Extremt lukrativa warranter ovanpå det... jag rekommenderade att titta noga på den runt 3.80 nyss.

Kursen stängde på https://finance.yahoo.com/quote/tgod.to/  5.67 cad.

Cannabis sektorn är het, speciellt när man kommer in tidigt i bra bolag. Jag fortsätter investera tidigt i sektorn och senast vid börsintroduktioner som nu senast med TGOD kommer jag peka på attraktiva lägen jag ser. Appropå det kan jag tillägga att jag fortfarande inte klivit av mina TGOD utan tvärtom vinklat det mot att bara äga den handlade warranten som ger rätt att köpa aktien på 3 cad till 2021. Med aktien på 5.67 så är den handlingsbara warranten det givna valet på 2.81 cad
https://web.tmxmoney.com/company.php?qm_symbol=TGOD.WT&locale=en  TGOD ser inte nödvändigtvis dyr ut om man jämför med peers finansierade produktionskapacitet samt att det är premium organisk produkt. Rekyler kommer alltid men marknaden kan också generellt få fart med tillstånd i Kanada m.m efter konsolidering.

Sjukt att utöver att många svenskar i oktober innan introduktionen köpte TGOD på 1.65... att man därutöver fick med halv warrant... Når den 3.30 så är aktien m.a.o gratis  :-)  eller de som tog på 50 cent, en cool dryg 10 dubbling. Finns idag onoterade bolag jag mycket väl tror kan göra den resan med.

Kan med andra ord med varm hand rekommendera denna prisvärda tjänst där nya spännande bolag fortsätter dyka upp. Om TGOD var årets bästa affär så var återupptagna samarbetet med Gecko ett av 2017 års bästa drag och det då i mycket hård konkurrens av allt annat bra som hänt senaste 12 månaderna som gett mig +40% enligt Avanza. Riktigt trevligt på ett personligt plan har det också varit att få tillbaka min vän.

I övrigt, jag har och kommer ha en extremt stressig tillvaro med oerhört mycket som ska fixas kommande månader. Har extremt dåligt samvete över att jag inte svarar på allt samt lägger den tid vissa mail förtjänar. Hoppas på förståelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar