måndag 12 juni 2017

Gecko

Jag nämnde ju i inlägget om Purchaser's utmärkta hemsida att jag tycker det är skoj att det kommer tillbaka Kanada bloggar, att det blir lite liv i de svenska bloggarna på ämnet. Jag har mer än gärna sett att en skribent som Scoris började blogga igen också.

Det gör ju att det är omöjligt för mig att inte reflektera över Gecko.

Själva grunden till skilda vägarna var som jag ser det, att vi hade en skillnad i syn på om råvarujuniorer var framtid eller inte 2011 eller vilket år det nu var.

Så här många år senare.. jag tycker inte jag hade fel, en ökentid följde mer eller mindre.. men samtidigt är det ett faktum att Gecko strävade vidare och har utvecklats vidare till en källa som håller mycket hög kvalitet och juniorbranschen har sina cykler upp och ner. Inte minst då jag själv inte längre har miningjuniorer som mer än ett sidointresse så behöver jag vara så rakryggad att jag säger att det är en sajt och ett nyhetsbrev som.. i en rutten bransch (många usla och ohederliga promotors..) håller en kvalitet som är riktigt hög, troligen pga att de genom envishet under åren byggt upp rätt typ av kontaktnät, hatten av för det. Vore korkat av mig att inte läsa vad de skriver om bolag jag är intresserad av och det gör jag.

En annan huvudpoäng utöver att dom överlevt och utvecklats väl också att vi är i 2017 och inte i 2011 längre. Kort sagt, sajten och nyhetsbrevet är klart läsvärd. Hade lagt den till bloggrullen om jag hittat någon sådan RSS funktion på deras hemsida men jag gissar nyhetsbrevet är främsta kommunikationssätt där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar