onsdag 11 januari 2017

Jag tror Canacol på nivån 4.30C$ är ett kanonköp

Ny presentation ute:
http://www.canacolenergy.com/i/pdf/ppt/Corporate%20Presentation_1.10.2017.pdf

Kombinationen att jag tror det och att jag tycker aktien är betydligt lägre risk än den var innan de satte första pipeline utbyggnaden och fick ner multipel Skuld/EBITDA dramatiskt gör att jag är mycket tung i den, mitt klart tyngsta innehav.

Jag hoppas bolaget närsomhelst är det som lyfter mig mot min gamla ATH topp från 2011. Den förhoppningen är ju ingen garanti för någonting.. men så tänker jag. Vi har gått sidoledes ett bra tag nu och sista rörelsen lite ned handlar mest om sympatinedgång med "de riktiga oljebolagen" och oljan tror jag helt enkelt ligger i ett svängigt klimat upp och ner beroende på vad tunga hedgefonder ber Bloomberg och CNBC skriva om vad gäller OPEC... Just nu ner, imorgon eller en vecka troligen upp.. för mig som sedan Trump's vinst bestämt mig att nyttja volatilitet till att trejda in och ut så är det bara tacksamt och bra.

1 kommentar:

  1. Utöver bra början på studs i CNE så upprepade sig historien igen och jag sålde GLNG på 25 nivån som jag nyss köpt 3% billigare. Då vi pratar om att jag går från 23% till 11% av portföljen en dag som denna för GLNG så är det rätt tungt. Tangerad topp i portföljen från några dagar sedan och upplagt för brytande uppåt imorgon om CNE fullföljer vad den börjat. GLNG får däremot gärna rekylera.. jag kommer kräva bra bit högre kurser innan jag säljer mer i den.

    SvaraRadera