tisdag 25 oktober 2016

Lottsedel jag ser i marknaden

Idag lyssnade jag på conf call från Eurosun mining, dvs gamla Carpathian vars rumänska fyndighet tagits över av Bharti gruppen.

För mig är det en jäkla otur att det just skulle bli dem (annars hade jag gärna gått in lite tyngre samt besökt dem). Jag har lärt mig den hårda vägen att de har huvudfokus på huvudägarens bästa (för att uttrycka mig försiktigt). Men när det är sagt så är det en väldigt intressant och jättestor uppbevisad guld/koppar fyndighet som man kan köpa in sig i för en spottstyver. Det gör att jag ändå nämner att det ligger en stor post till salu på attraktiva låga 1.01 cad i ESM.V

Vad som hänt är att de gjort en aktiekonsolidering och flyttat tillbaka till Venture listan och efter notering runt 1.40 CAD där jag sålde en del så har aktien singlat ner så här lågt samtidigt som PM ser lite spännande ut.

Nåväl, titta och fundera själva: http://eurosunmining.com/

VD är Scott Moore som gjorde rimligt bra ifrån sig med Sulliden men också tjänade väldigt mycket pengar på oskyldiga aktieägares bekostnad i Dacha REE när Bharti tappade kontroll över det bolaget till aktivister och triggade diverse svindyra klausuler.

Kort sagt en lottsedel som fungerar i en bred portfölj av juniorer med begränsad vikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar