onsdag 6 juli 2016

PP ger tillfälle i Inovalis Reit

Var ett tag sen jag ägde Reits, sålde för tidigt och de sprang ifrån mig generellt. Idag tog jag tillbaka INO.UN på 9.41. Bra utdelning i sund REIT som passar som del i utdelande portfölj.

Jag har inte riktigt tid att förklara varför (kanske sen) för det är en lång och komplicerad historia, men jag kan passa på att nämna att jag köpt in mig rätt tungt i CPLP:US vilket är shipping med fasta kontrakt. Ett bolag jag ägt av och till senaste kanske 6 månaderna och nu tagit en rejält tung position i. Ligger i 2.80 usd.

Ett liknande bolag jag inte heller nämnt som blivit en väldigt bra placering för mig är OceanYield i Norge. Båda har långa avtal och ger mkt god utdelning.

Hitintills under detta fantastiska revansch år är stora kontot (stängd KP) upp +70% vs -10% på STH börsen. Kontot ligger på ca årshögsta och väntar på nästa ryck i Canacol... PM har bidragit via bl.a EDV och Algold. Shipping är den stora branschen jag rört mig in i och tjänat mycket bra. Lite kan jag känna att det jag tjänat bäst på senaste tiden är sånt det inte blivit av att jag bloggat om. Så jag föröker slänga ut lite mer även om jag inte har tid att kommentera. Kan således också nämna att jag har ett bolag som heter Thor Exploration som dubblats och ett bolag som heter West African resources som har en konstaterad fyndighet i Burkina Faso. Tror jag nämnde att jag till slut tog in Carpathian Gold också. Finns poänger med bolaget även om jag inte gillar management. Pengar luktar inte...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar