fredag 4 mars 2016

Slate Office Q4 conf call live 14.30 idag sv tid.

http://www.gowebcasting.com/events/slate-office-reit/2016/03/04/fourth-quarter-and-year-end-results/play

Denna presentationen är INTE färsk, nov 2015 men det senaste jag hittade och utmärkt att titta genom innan conf callen börjar. Läget förändras ju inte så snabbt ändå..

Detta är ett bolag jag äger.

Kommer delvis krocka med Endeavour:
Conference call and live webcast
Management will host a conference call and live webcast
on
Friday, March 4, 2016, at 9:00
am Toronto time (EST), 2.00pm London time (GMT); 3.00pm Paris time (CET),

Dvs 15.00 svensk tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar