fredag 6 februari 2015

Förvånansvärt starka PM aktier

Jag hade tänkt handla tillbaka lite olika bolag när jag såg de starka USA siffrorna. GLD ner 3% nu och många aktier mindre än det, FR t.ex 2.5%, märkligt.

TA mässigt var väl detta med sub 1240 direkt skadligt för guldet? Jag får försöka hitta TA på guldet lite senare men vill betona att jag inte tycker det är fyndköpläge med de här små nedgångarna för bolagen.

RED: Första köpet för dagen: NewGold på samma nivåer (CAD) som när jag byggde min PM portfölj i början av december. Första köpet (snittar in) var 4.56 cad.

Kan också nämna att jag sålt av sista Sabina, blev bra affär. Tror risken ökar för PP för varje cent dom stiger även om jag tror kvällen före PPn kommer kännetecknas av rejält spurtande kurs.

RED 2: I brist på attraktiva köptillfällen i aktierna så lägger jag en del likviditet i Central Fund of Canada.Jag tycker guld och silver är attraktivt till dagens priser.

1 kommentar:

  1. Tycker mig ha sett via handlade köpblock och mäklarhus att stora spelare ackumulerar även bland PM juniorerna senaste tiden, det kan vara orsaken till att de visar styrka, förhoppningsvis också tecken på en mer långvarig trendvändning.

    SvaraRadera