tisdag 2 december 2014

Avanza är i mitt tycke bästa mäklare.

Jag fyllde just i en kundnöjdhetsundersökning och insåg att när man (genom åren) gnäller efter yttersta perfektion så glömmer man ibland att visa uppskattning. Dvs det är värt att en gång för alla slå fast att Avanza i mitt tycke är överlägset bästa val för en aktiesparare och jag har genom åren haft möjlighet att titta på hyggligt många plattformar.

Jag har genom åren alltid rekommenderat vänner och familj att välja bolaget men kanske inte varit tillräckligt tydlig här på bloggen hur bra jag tycker dom är, speciellt då i kombination med våra enkla svenska sparverktyg KF och ISK.

Trevlig personal som i princip alltid anstränger sig, nu senast när dom snabbt och utan omsvep under ett telefonsamtal konstaterade att det var ologiskt att jag kunde handla Vigmed akter men inte Vigmed BTA (i kapitalpension). Sådant agerande är faktiskt ovanligt och borde få maximal uppskattning.

Så... då var det plötsliga dåliga samvetet avklarat ;-)

2 kommentarer:

  1. Ja, på många sätt den bästa mäklaren. Dock har de haft alldeles för mycket strul med det tekniska genom åren för att man ska kunna handla exklusivt med dem. Nordnet är i mitt tycke ett givet komplement, inte lika vassa men däremot mer stabil plattform.

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag ville bara passa på och tacka för det fina berömmet. Lycka till med investeringarna och tveka inte att höra av dig om det uppkommer några frågor eller funderingar i framtiden!

    /Kristoffer, Avanza

    SvaraRadera