måndag 3 mars 2014

Tagit PM aktie exponering igen

Endeavour Mining in i portföljen på 82 och 83 cent idag. Mitt skäl är att min känsla är att risken för riktigt låga guldpriser har minskat kraftigt av många skäl. Vid 1350 så blir det dessutom intressant att titta på EDV ur ett rent P/E mässigt perspektiv. Dom har ju jobbat hårt för att klara sig även vid riktigt låga guldpriser.

4 kommentarer:

 1. Följer du fortfarande Lightstream och i så fall några kommentarer på deras Q4 report?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är min avsikt att följa dom men jag har just nu väldigt mycket att göra. Jag hinner inte med allt jag borde... såg något om att dom plockade ner sin produktionsprognos? Rent generellt så är det ju inte bra om ett bolag som ska växa ur för hög belåning producerar mindre än väntat. Å andra sidan så är det ett bolag som drar nytta av en del trender vi sett senaste månaderna. Kommer läsa rapporten vid tillfälle.

   Radera
 2. Fantastisk timing med Endeavour, dippade först men uppe över 0,9 nu.

  http://www.newswire.ca/en/story/1318237/endeavour-mining-updates-agbaou-gold-mine-performance

  i

  SvaraRadera
 3. Ja, håller med Marcus, slirade själv på köpknappen på 0.81 men slant. Köpte lite East Capital Explorer i stället, som är grymt billiga - men Ryssland är ju Ryssland. Nån här som följer guldbolag som CFO och BGM? BGM var ju bösstoppade i över ett år pga tveksamheter i analys av sina områden.

  SvaraRadera