fredag 10 januari 2014

Rekommenderad vaccination

I tilltagande grad så manipuleras vi av människor med en agenda. Samtidigt så har får vi alltmer av "snabbmatsjournalister" som serverar ytliga nyheter som snabbmat utan känsla av journalistisk heder och sökandet efter "sanning".

Istället kommer alltmer färgat av journalisternas egna politiska uppfattningar och alltmer likriktat runt den stora absoluta majoritet av journalister som bekänner sig till rödgrön ideologi och ser den ideologin som en religion som övertrumfar yrkesstolthet. Aftonbladet är bästa typen av exempel på utvecklingen även om det naturligtvis mer eller mindre alltid varit en kvällsblaska snarare än nyhetsrapportering.

Denna utmärkta video berör de mycket aktuella grundstenarna hur vi manipuleras av mäktiga intressen och media när krig önskas av mäktiga intressen.


Om du är negativ eller likgiltig till Edward Snowden. Fundera på honom utifrån videons perspektiv.

På börsen fortsätter de två största innehaven Eagle och Dundee International gå lite starkare än de flesta andra liknande bolag på min lista men bäst i portföljen går etanolbolaget Pacific Ethanol som är upp knappa 6% till.

En annan trend som fortsätter är den svaga CAD dollarn och det rekylerande oljepriset där jag ser att Brent tog ledningen i fallet igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar