onsdag 25 december 2013

God Jul

2013 var året där delar av världen började säga NEJ till ondskan, då klassiskt osjälviska hjältar vågade stå upp mot de mäktigaste av de mäktigaste. Jag tror det är rätt att påstå att mycket i världen står och väger när vi går in i det nya året, 2014, 30 år efter Orwell's 1984.Jag förstår att det felaktigt kan tolkas som att kritiken är USA hat, men det är fel, problemet är med den politiska och militära överklassen och problemet är mycket bredare än USA.

Begrunda denna fantastiska händelse: http://globaleconomicanalysis.blogspot.com/2013/11/mish-fined-8000-euros-for-quoting_20.html
Liksom i USA så är det vänstern som har makten i Frankrike och liksom med NSA så bara fortsätter man att häpnas över vad som händer med yttrandefriheten. Bara vänstern? Nej, det är problemet, England's konsernvativa är minst lika illa, liksom för den delen Sveriges konservativa (på detta området). Båda dessa sistnämnda länder saknar känsla av självständighet och ryggrad. Kruxet är som sagt att det gör man oavsett om det är konservativt eller socialistiskt styre. Politiskt alternativ saknas och jag kan bara upprepa, SD är inget frihetsalternativ till etablissemanget... det är en sjukdom orsakad av etablissemangets oförmåga att se något annat än bidrag till svenskar och invandrare. SD är definitivt inget UKIP och den som röstar på SD borde allvarligt fundera på vad dom leker med för krafter.

8 kommentarer:

 1. Media verkar helt fixerade vid ett SD som har relativt litet inflytande, och som aldrig kommer att få inflytande över invandringspolitiken.

  Det största hotet mot Sverige är att MP och ev V får inflytande över landets energipoitik. Det mesta pekar på att det är där vi hamnar om 9 månader och att vi då går börjar stänga ner kärnkraften med en miljöminister från MP i spetsen. Men det diskuteras aldrig av de rödgröna journalisterna.

  SvaraRadera
 2. De brunsvarta journalisterna borde kanske försöka lyfta fram frågan bättre eller saknar de läsare?

  SD har jag egentligen inga synpunkter på då de spelar med förhållandevis öppna kort tillskillnad från diverse smygrassar vi har runt om inte minst i europa. Blev dock lite betänksam efter sett en film angående hitlers uppgång och fall där det påståds hitler endast hade stöd av 35% av befolkningen övriga var den lealösa svansens hänga på gänget.

  Mest tråkigt är vi inte har några alternativ inom politiken så oavsett vad som händer efter valet kan jag härmed informera alla vi kommer fortsätta närma oss huvudfåran inom EU-politiken oavsett om det sitter någon från SD eller VPK i predikstolen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns gott om "smygrassar" i landet också som inte kör med öppna kort. Minns t ex Josefssons valstugefilm från 2006 och hur skev flyktingmottagningen är bland landets kommuner där rika kranskommuner ej tar sitt ansvar. Det blir ju ironiskt när Billström säger att andra länder måste ta sitt ansvar när han inte kan förmå alliansledda kommuner att göra det samma.

   Radera
  2. Jag personligen är väldigt för kritik av svensk invandrinspolitik.. och jag som många stör mig över att man inte får kritisera bidragsfokuset istället för ^arbetslinjenfokus.... kruxet för mig med s d är mest för mig att jag uppfattar dom dom svenska bidragstagare som av någon jävla anledning vill ha monopol på att skörda frukterna av minoritetens skatteinbetalningar... Jag har mer gemensamt med duktiga invandrare m a o....

   Radera
  3. Invandrings- och integrationspolitiken är ett stort fiasko, men frågan får ej debatteras överhuvudtaget för då är man "rasist". Då är det inte så konstigt om ett parti som SD lockar till sig röster från den del av befolkningen som får uppleva baksidan av den förda politiken samtidigt som etablissemanget inte säger att det finns problem. Det finns ju stora områden i våra storstäder där ingen egentligen vill bo, allra minst politikerna och journalisterna så bilden som tecknas av verkligheten skiljer sig stort från den upplevelse som många har.

   SD vill ju ha behovsprövad arbetskraftinvandring men skära ner på flykting- och anhöriginvandringen. En mycket vettig politik tycker jag.

   Radera
 3. Videolänken till jultalet blockerad. Prova den här istället
  http://www.youtube.com/watch?v=n3yQJ1O2BnM

  SvaraRadera
 4. Deras intressen är endast lönedumping och de struntar totalt i landet samt invåndarna eftersom de trånar efter modeller liknande USA:s och Dubai:s slavliknande marknad.

  Vet inte riktigt varför ingen reagerar på att de menar de bedriver kompetensinvandring och anger diverse olika länder som gör det officiellt för det är INGET svenska regeringen sysslar med.

  Som alltid undrar jag varför vi skall ha multipla antal oproduktiva politiker? Varför inte börja med att reducera bort motsvarande antal i sverige som vi avlönar inom EU-cirkusen?

  Bör räcka med en handfull tolkar som översätter EU-dekreten vi ändå måste följa.

  SvaraRadera