torsdag 28 november 2013

Awilco faller brant

Huvudägare vill minska på toppen :-)

Inget pris satt ännu så det lär sätta press när folk säljer för att köpa tillbaka när priset väl är satt.  Omsättningen i USA har fallit kraftigt senaste dagarna så jag personligen kommer ha lite is i magen och inte göra några större inköp ens nu under 130 vilket ju motsvarar typ 137 före utdelningen drogs. Notera också att USA handeln är stängd idag och inte kan agera broms i em. Min tanke med att sälja allt i takt med att den bara steg är ju också att det är långt till nästa utdelning... borde logiskt sett komma nya tillfällen närmare den, så för tillfället avvakta med enstaka snålbud är min melodi.

Ur ett blogg och privatperspektiv så kan jag känna mig rätt nöjd senaste tiden med tydliga besked om att jag var missnöjd med Eaglerapport flera dagar före den föll, ingången i Argent (som nu är sålt) och alltså ingång och utgång i Awilco. Jag har haft lite bättre flyt senaste veckorna och jag har dessutom fått ut det på bloggen i god tid vad jag gör. Till det kan även läggat utträdet ur Lightstream medans allt med Enduro blev mindre lyckat. Dock låg jag ju initialt lågt med den här på bloggen och varnade för den låga likviditeten vilket förhoppningsvis gjorde att jag inte drog med mig folk in i den på högre nivåer.

QVT Financial har hyret Arctic Securities og Fearnley Securities som tilretteleggere for et mulig salg av sine 1.172.300 aksjer i Awilco Drilling.
Det går frem av en børsmelding onsdag.
Salget vil skje gjennom en akselert bookbuilding-prosess.
To fond forvaltet av QVT skal oppløses ved nyttår, og det er i denne forbindelse salget skjer.
Awilco Drilling sluttet på 140 kroner på Oslo Børs onsdag, etter en oppgang på 2,6 prosent.
Salget vil dermed trolig innbringe 150-160 millioner kroner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar