torsdag 22 augusti 2013

Senior läsare?

Som ni kanske noterade i en tidigare blogg så handlar jag en del elektronik och gillar bra priser (enligt tänkandet att en sparad slant är en tjänad slant...). Gissningsvis är det fler läsare än jag som besöker en sajt som prisjakt och följer hur "kommande projekt" utvecklas. Nåväl, mitt intryck är att vi i Sverige har mkt bra priser på hemelektronik och att internetaffärer och de stora kedjorna ligger på ungefär samma pris. Det var därför jag blev rätt entusiastisk när jag hittade en av dom som under en helg gav ytterligare 20% "på marknadspriset" på prylarna jag skulle köpa. Nu snubblade jag på en mer permanent version av det som jag tänkte länka till här:

Kanske är det någon som har möjlighet att pröva det där och maila in till mig eller lägga inlägg om exakt hur omfattande den 20% rabatten är och om man ska bemöda sig att leta en bulvan som har några fler gråa hår än man själv har.

På annat ämne så kan jag bara påpeka hur trött jag är på stark svensk krona kombinerat med svag kanadensisk dollar.... den uppförsbacken har hållit på ett bra tag nu känns det som....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar