fredag 16 augusti 2013

Quotestream

är den leverantör jag använder för kurser.

Jag gissar många nöjer sig med den realtid på köp och sälj som Avanza och Nordnet erbjuder men om man behöver orderdjup etc så är Quotestream ett alternativ jag kan rekommendera efter kanske 18 månader med dom.

Att jag bloggar om dom idag beror på att dom just adderat shortstatistik både på kanadensiska och amerikanska aktier (trots att jag inte betalar för orderdjup på USA). Klart användbart.

Kostnad? Jag har någon form av premium service tror jag för Kanada TSX och Venture samt realtid på USA men inte orderdjup där. Tror jag betalar typ 500,- per månad vilket är absolut nödvändigt för mig men jag har full förståelse för att många tycker det är för dyrt. Mig veterligen så är det dock den mest prisvärda tjänsten och Quotestream var sist jag hörde även underliggande leverantör till Stockhouse tjänst.

Stockhouse hade jag för övrigt tidigare men ersatte dom då dom utan varning stängde av mig när dom inte kunde dra pengar på mitt VISA (regionsgränserna stänger ju kort och kräver manuell öppning) och jag fick klara mig utan full info i nästan en dag.... Exakt samma sak hände ett år senare med Quotestream. Dom mailade mig och upplyste att jag hade 3 dagar på mig att leverara ett "öppet kort" vilket jag då i lugn och ro kunde fixa utan avbrott i tjänsten. Kundorienterat företag kallas det för att fortsätta på vad som blev dagens tema.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar