torsdag 16 maj 2013

Skratta gott åt den hemska utvecklingen under Obama

Obama må tillhöra partiet demokraterna men han är absolut ingen demokrat om ni förstår vad jag menar... Varning, detta är roligt :-)2 kommentarer:

 1. Nytt tokras på gång i kväll eller, så lätt föll guldet igenom 1380 inget motstånd alls, frågan är nu om guldet ens orkar hålla emot på 1340 eller om det tas ut lika lätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blir spännande att se. Kanske inte så roligt att läsa men jag tror de verkliga rasen för guldbolagen är reserverade för tillfällena när det kommer dåliga dagar på vanliga börserna.

   Men det kanske dröjer och då borde vi snarast snart se uppåtstuds i marknaden. Jag kommer nog köpa lite mer guldaktier utöver det jag köpte igår i Aurcana och Dundee PM samt sen förhoppningsvis sälja lite med vinst eller på GAV beroende på hur tungt in jag hamnar.

   Vill som sagt inte dras in för tungt även om det faller. Det är värt att komma ihåg att marknader som dessa ofta överdriver åt båda håll. Viktigast tycker jag är att man är stenhårt fokuserad på att bara äga bolag som är finansiellt starka och har låga cash cost. Om allt rasar så kan man lika gärna passa på och skifta från svagare bolag till starkare bolag tycker jag. Speciellt inom KF etc.

   Blir intressant dag.

   Radera