söndag 12 maj 2013

EU är kapat av socialister och kommunister

Det är ju med viss tvekan man skriver en sådan rubrik men faktum kvarstår och nya fakta läcker ut hela tiden. De flesta ledande politiker som driver EU idag har inte en bakgrund som förkämpar av marknadsekonomi och kapitalismens välståndsskapande krafter utan som aktiva socialister och kommunister. Avslöjandena om Merkel's politiska liv och åsikter under DDR tiden och Barroso's bakgrund som Maoistisk kommunistledare i Portugal är de tydligaste exemplen på de två ledande politikerna. Sen har vi naturligtvis den intellektuella stjärnan Hollande som fransmännen valt.

Nigel Farage är som alltid skarp och träffsäker:


Barroso's political activity began in his late teens, during the Estado Novo regime in Portugal, before the Carnation Revolution of 25 April 1974. In his college days, he was one of the leaders of the underground Maoist MRPP (Reorganising Movement of the Proletariat Party, later PCTP/MRPP, Communist Party of the Portuguese Workers/Revolutionary Movement of the Portuguese Proletariat).
(Wikipedia)

Merkel:
Merkel-pekas-ut-som-kommunist/

3 kommentarer:

 1. Är inte alla politiker och deras svans av samma art oavsett partifärg?

  Vad jag mins av commies och sossar månade de om lillfolket men dessa du nämner och andra verkar mest värna om sig själva eller de herrar de tjänar?

  Hur med alla banksters egentligen värnar de mer om frihet och kapitalism än politikerna? dvs för andra än sig själva ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig har kommunister aldrig värnat om småfolket. Däremot har dom mördat miljoner och plågat miljarder människor.

   Socialism är en lightversion på eländet och det skapar inte välstånd utan är fokuserat på att fördela välstånd. Jag tycker vi ska ha fördelning men är det inte alldeles uppenbart att det i västvärlden där staten tar in 50% av vad som produceras att det gått för långt med omfördelandet? För mig råder det ingen som helst tvekan om att det skadar tillväxten och inte längre handlar om att hjälpa de som verkligen behöver hjälp.

   Sen håller jag med dig, tyvärr, att det inte finns så mycket marknadsekonomi intresserade politiker utan att de flesta bara är ute efter att sko sig själva. Jag är en obekväm Moderat.

   För mig är det ytterligare bevis att staten/politiker måste minskas... inte ökas som Socialister och Socialdemokrati handlar om.

   Radera
  2. Du kan vara glad du tror på något själv är jag i bästa fall luttrad.

   Samma rådgivare, samma utbildningar, tjänare till samma minoritet, endast ute efter easy living för egen del...

   Som någon skrev det är bara olika smaker av samma gift ;)

   Radera