onsdag 22 augusti 2012

Snabba ryck på börsen

Kombinationen av att 200 dma rök och en dålig börsdag skickade ner Aurcana till nivåer där jag försiktigt börjar handla tillbaka igen. Tagit på 79-81 för ett snitt på första posterna på 80 cent.

Jag är säkert för tidig men jag har ju min metod att snitta in och sen sälja de dyraste.

Målet är nu att fortsätta snitta in mig om den går ner. Går den upp så gläds jag med aktierna jag fått in.

I övrigt gläds jag med mina Avino och att mäklare 20 där verkar börja få slut på aktier. Jag låg och "försvarade" aktien på 1.15-1.20 så det har blivit ett hyggligt tungt innehav för ett så litet bolag. Just för att det är en så illikvid aktie var jag dock snabb med att sälja en del tidigt trots att jag tror på bolaget. Försöker hålla balans i portföljen.

1 kommentar:

  1. Själv avvaktar jag ytterligare en tid med Aurcana. Tack för informationen om ev. prod.problem som visade sig vara sanna. Det sparade mig mycket pengar samt att man fick sig en funderare att använda olika typer av bevakningstjänster...

    Avino har nu med dagens uppgång, (även ifall det är små volymer och inte hållbart ifall jag vill sälja) gått om Mart som mitt största innehav). Jag är ju inte lika aktiv som du så jag har inget emot att investera i aktier med låg omsättning förutsatt att det på sikt ändrar sig.

    /MG
    ps. Avino står nu för 16% så så "farligt" är det inte...

    SvaraRadera