onsdag 8 augusti 2012

Mkt sevärt om Euro break up

Mish är återigen källan till denna intressanta video från RT. En historia i sig att fundera över är hur bra Russian Television är när det gäller undersökande journalistik och att "inte bara vara politisk korrekt hela tiden". Mkt är intressant i videon, bl.a det helt korrekta konstaterandet att det är inte med bailouts vi kommer återvända till ekonomisk tillväxt utan genom att länder med usel konkurrenskraft tvingas lämna (eller någon twist av det som ger samma resultat).


3 kommentarer:

 1. RT är intressant. Har sett en hel bra och tänkvärda reportage kring USA och Europas ekonomi. Däremot, intressant nog, är man tvärusla på att bevaka Ryssland med ett kritiskt öga..

  SvaraRadera
 2. Tjena! Tack för en väldigt bra och nyttig blogg! Vad tycker du om Aberdeen just nu? vet att du hade den innan, skulle vara skönt att höra lite om den igen:) Tack på förhand

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mkt prisvärt bolag som gjort mig besviken kursmässigt så här långt. Jag ligger tung i bolaget och gör det pga rabatten, utdelningen, Sulliden och aktierna dom får i nya royalty bolaget. Ett av de få bolag jag skulle rekommendera att man ska köpa och äga om man vill vara med men inte vill trejda och i princip titta in halvårsvis.

   En stor nackdel är bristande likviditet och rent principiellt borde det avvecklas och delas ut till aktieägarna....

   Radera