lördag 25 augusti 2012

Bloggen för mobiltelefon

Okej, nu har jag alltså uppgraderat mig från en Nokia köpt i Thailand för 800 baht till en telefon som inte bara har färgskärm utan även en mängd annat att bli irriterad på... En Samsung S3 för att vara exakt och jag har motvilligt tvingats in den spännande världen av "appar".

Denna bloggen är ju som jag flera gånger skrivit till del mitt verktyg för information med alla feeds, länkar och kurser och därför ska den ju nu fungera på smidigast möjliga sätt även med mobilen.

En av de saker jag tycker är skoj med mobilen är att kunna titta på ekonomivideos och för den delen gärna ekonomi TV... t.ex när man åker kollektivt, så jag har lagt länkar till framförallt ställen där man kan följa sådana till höger här i bloggen. Den som har mobilversionläsning av bloggen behöver ställa om till vanlig läsning.

Som jag nämnde i en kommentar nedan så har jag vad gäller Bloomberg TV lite grand kört fast i det att Adobe Flash Player tydligen inte används längre inom Android och aldrig har använts till Apple. När jag försöker köra Bloomberg TV får jag bara en text att jag behöver ladda ner den vilket sedan dryga två veckor tydligen inte längre går att göra... Testade några andra Flash program utan att få det fungera. All form av feedback i kommentarsfunktion eller mail: originalbraila@yahoo.com är välkommen. Det gäller för övrigt även JAVA eller alternativ till det för Quotestream och Stockstream funktioner där appen inte verkar fungera för Android (obs maila inte och säg att jag skulle köpt Iphone...) Låter Bloomberg TV och BNN länken ligga kvar i väntan på att jag hittar fungerande flash funktion.

Nåväl, jag hoppas ni får nytta av vägarna till de olika Video källorna och har ni andra förslag på lämplig video källa så hör också gärna av er. T.ex har jag i bakhuvudet att det brukar finnas länkar till CNBC live. Tips om sådana liksom hur man kommer över uppdaterade sådana vore också uppskattat.

2 kommentarer:

  1. Grattis, min Yamaha här fungerar fortf. illa...:-)

    SvaraRadera
  2. Saknaden efter Mae Phim börjar sätta in... Shrimp curry & Leo beer på stranden... livskvalitet....

    Hoppas vi får en stark period på börsen nu.

    SvaraRadera