lördag 21 juli 2012

Verktygen/tekniken vi behöver inom internet, media och underhållning m.m

En stor del av denna bloggens användbarhet ligger för mig själv i att den samlar in information. Den är något av min specialsydda morgontidning där jag snabbt kan hitta huvuddelen av de artiklar jag vill läsa för att uppdatera mig.

Då vi nu ska tillbringa längre tid i Sverige så hade jag tänkt ta tag i det här med mitt eget och familjens behov av telefoner, surfplattor, fasta och mobila internetlösningar och kanske lite annan elektronik. Dessutom har jag lärt mig att "appar" inte betyder saker som brödrost utan mjukvara till ovan nämnda prylar...

Kort sagt, jag funderar på att utöka morgontidningen (ny separat bloggrulle att hitta lite längre ner på sidan) med intressanta sajter/bloggar som kan hålla oss uppdaterade även på detta område dvs om någon orkar så maila/posta gärna era favoritsajter här så försöker jag få med dom i byggandet.

1 kommentar:

 1. Två bra sidor:
  http://pragcap.com/
  http://www.voxeu.org/

  Brittiska Independent läste jag alltid när jag bodde i London, tidningen brukar alltid ha en intressant story på löpsedeln.
  http://www.independent.co.uk/

  Vidare rekommendar jag Tweetdeck skarpt, jag använde det tidigare då jag ägnade mig åt extremt kortsiktig trading men infoflödet kan anpassas lika bra för andra typer av investeringar.
  http://www.tweetdeck.com/

  Peder

  SvaraRadera