onsdag 27 juni 2012

Gratis försäkring

Gratis är gott och det finns mycket smart man kan göra som är gratis. Bland de sakerna brukar jag räkna att ta på sig bilbältet när man ska ut och köra. En aktuell sak som inte kostar något är att inför EU möten som ligger i anslutning till helger... typ det som kommer på torsdag - fredag... att då ha rejält med sedlar i plånboken.

Min personliga åsikt är att det bästa Tyskland kan göra bland alla usla val dom har kvar... är att nu när Frankrike med sin nya Socialdemokratiska president visat sina kort och brutit axeln med Tyskland till förmån för Club Med medlemskapet... att Tyskland då tar Holland och Finland med sig och bildar en Nordmark medans Euron tillåts devalvera och köra massiv quantative easing. För att göra något sådant behövs rimligen en helg och 2-3 dagar bank holiday + naturligtvis ett toppmöte för att informera Club Med....

Detta är ju ingen prognos utan mer ett generellt råd att nuvarande situation är ohållbar och att det inte skadar sig att vara hyggligt förberedd på att banksystemet pga det någon gång... under kommande 6 månader... kan komma vara totalt stängt under 4-5 dagar.

1 kommentar:

  1. Låt oss hoppas på detta utfall, till att börja med.

    Och tack för en mycket bra blogg!

    Mvh,
    Finntroll

    SvaraRadera